top of page
jadabeer4.jpg

Kindercoaching is maatwerk

Elk coachtraject is anders, omdat elk kind uniek is. Ik kijk daarom graag samen met u en uw kind naar de specifieke wensen en mogelijkheden om uw kind terug in zijn of haar kracht te zetten. Wilt u weten of mijn manier van kindercoaching bij u en uw kind past? Neem dan gerust contact met mij op, dit kan telefonisch of per mail. In een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek vertel ik u graag meer over mijn werkwijze en de mogelijkheden.

Werkwijze en tarieven

Gratis

Kennismakingsgesprek

Allereerst is er een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek van maximaal een half uur. Hier zijn geen kosten aan verbonden. In dit gesprek kunt u mij de hulpvraag voor uw kind zo duidelijk mogelijk formuleren. Ook wordt besproken wat ik als kindercoach voor uw kind kan betekenen en wat mijn werkwijze is.

€55,-

Intakegesprek

Als u na het kennismakingsgesprek besluit verder te gaan volgt het intakegesprek. Dit gesprek duurt ruim een uur, hieraan voorafgaand krijgt u een vragenlijst toegestuurd. Met het intakegesprek start het coachingstraject. In dit gesprek worden vragen, verwachtingen, ervaringen en wensen met elkaar besproken. Uw kind is hierbij niet aanwezig.

€55,-

Coachsessie

Het coachtraject bestaat uit ongeveer 4 tot 6 sessies. Iedere sessie duurt ongeveer een uur en wordt afgestemd op de behoeften van uw kind.
De sessies vinden bij voorkeur 1 keer per twee weken plaats.

€55,-

Tussen/Eindevaluatie

Na 4 tot 6 sessies volgt een oudergesprek, dit kan een tussengesprek of een eindgesprek zijn. We bespreken  samen hoe het gaat en wat er tijdens de sessies is gedaan ( in overleg met uw kind) en of er behoefte is aan vervolgsessies. In overleg sluiten we het coachingstraject af of plannen we nieuwe sessies.

Ter info

- De kosten voor kindercoaching worden in de meeste gevallen niet vergoed door uw zorgverzekeraar.
-Voordat een traject gestart kan worden, zullen door beide ouder(s)/ verzorger(s) de algemene voorwaarden ondertekend moeten worden.

bottom of page